СЕМІНАР «Огляд основних систем управління безпеки харчових продуктів. Порядок розробки і впровадження НАССР, ISO 22000, FSSC»

Група компаній «Новатор» з метою надання актуальної інформації підприємствам та організаціям щодо систем управління безпеки харчових продуктів запрошує на СЕМІНАР «Огляд основних систем управління безпеки харчових продуктів. Порядок розробки і впровадження НАССР, ISO 22000, FSSC» (семінар-тренінг)

На семінарі «Огляд основних систем управління безпеки харчових продуктів. Порядок розробки і впровадження НАССР, ISO 22000, FSSC» (семінар-тренінг) будуть розглянуті європейські директиви і норми, інструмент виживання і просування продукції на міжнародні ринки. Обов’язковість системи НАССР. Вимоги харчового законодавства ЄС. Порядок розробки і впровадження НАССР, ISO 22000, FSSC.

Спікер семінару «Огляд основних систем управління безпеки харчових продуктів. Порядок розробки і впровадження НАССР, ISO 22000, FSSC» (семінар-тренінг) Олексієнко Наталія Миколаївна, провідний аудитор з багаторічним стажем роботи за стандартами ISO 22000, HACCP, FSSC, ISO 9001 і BS OHASAS 18001.

Цільова аудиторія керівники підприємств, начальники служб, відділів, підрозділів, директори департаментів, керівники служб якості харчової промисловості.

Місце проведення – Україна, м. Київ, вул. Сім’ї Стешенків, 7, ауд. 1

Дата проведення – 25 листопада 2016 р. з 09:30 до 16:00

Вартість участі у семінарі – 750 грн. (без ПДВ). Після закінчення семінару слухачі отримають сертифікат.

Максимальна кількість  слухачів у групі  –  до 20 осіб.

Для участі в роботі семінару необхідно надіслати заявку на електронну адресу:

vasina@ucnovator.com.ua