Аварія бензовозу на Борщагівській 08.08-12.08

10 серпня 2011 року о 12.22 співробітники Навчального центру "Новатор", що знаходяться на 25 поверсі, почули скрегіт за вікном, а потім глухий удар. Коли визирнули з вікна, побачили перевернутий бензовоз, який врізався в бетонний стовп прямо біля автозаправної станції «БРСМ». Автомобіль не мав правого заднього колеса.
Наші співробітники не розгубилися і тут же за телефонами 101 та 103 викликали відповідні служби. Швидка допомога (навіть дві!!!) приїхала протягом 3-5 хвилин, слідом ДАІ та пожежники. Потім рятувальники із загону КМДА, телебачення. Потім кран для підйому бензовозу. Щоб не втомлювати Вас описом події, пропонуємо подивитися знімки, які зробила методистка Ірина Сергіївна.

авария бензовоза на ул. Семьи Сосниныхавария бензовоза на ул. Семьи Сосниныхавария бензовоза на ул. Семьи Сосниных
скорая помощь и милиция прибыли на аварию бензовоза
пожарные на аварии бензовоза по ул. Семьи Сосниныхпожарные тушат бензовозавария бензовоза на ул. Семьи Сосниных

О 14:40 інцидент був вичерпаний: всі роз'їхалися. Залишилася велика масляна пляма, пом'ята машина на узбіччі та спогади про величезну тригодинну пробку по лінії швидкісного трамвая біля зупинки «Сім'ї Сосніних», де і знаходиться наш Навчальний центр, який займається навчанням з охорони праці та пожежної безпеки. НАЙГОЛОВНІШЕ: ВОДІЙ ПРАКТИЧНО НЕ ПОСТРАДАВ!!! І ВЕЛИКЕ ЩАСТЯ, ЩО НА СОБОЮ НЕ СТОЯЛИ МАШИНИ, ЯКІ БЕНЗОВОЗ ЗМ'ЯВ Б У ЛЕПЕШКУ!!!
Хто б що не казав, але народне прислів'я має рацію: «НЕМАЄ БЕЗ БЕЗ ДОБРА, А ДОБРА БЕЗ ХУДА!»