Відділ профтехосвіти ГУОН

28 квітня УЦ Новатор в особі керівників та двох викладачів узяв участь у роботі міської методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів.

 

28 квітня у Вищому професійному училищі №33 м.Київа працювала міська методична секція заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів, організована відділом профтехосвіти ГУОН (див.).

Тема: Основні напрямки роботи зі створення безпечних умов праці в навчанні та вихованні учнів під час проведення уроків теоретичного, виробничого навчання та позакласної роботи.

Мета роботи – ознайомлення з рекомендаціями щодо побудови, впровадження та удосконалення системи внутрішнього контролю за станом охорони праці та вивчення методик підвищення мотивації пізнавальної діяльності учнів на уроках теоретичного, виробничого навчання та позакласної роботи.

Від УЦ “Новатор” виступили щодо Проведення навчально-демонстраційних тренінгів у рамках місячника безпеки життєдіяльності та Всесвітнього дня охорони праці:

–        надання першої долікарської допомоги потерпілим у разі нещасного випадкуПушкарьова Наталія Вікторівна – викладач, лікар, відмінник освіти України

–        гасіння осередку пожежі первинними засобами пожежогасінняОлійник Анатолій Миколайович – викладач, полковник внутрішньої служби у відставці.

Представники УЦ "Новатор" (зліва на право):
заступник директора Лях О.М., викладач Пушкарьова Н.В., директор Овсянніков Ф.О., викладач Олійник А.М.

Учасники міської методичної секції заступників директорів з навчально-виробничої роботи професійно-технічних навчальних закладів
Проведення навчально-демонстраційного тренінгу: “Надання першої долікарської допомоги потерпілим у разі несчастного випадку” Пушкаревою Н.В.
Проведення навчально-демонстраційного тренінгу: “Гасіння осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння” Олійником О.М.

Щаслива учасниця секції