Гушля А. та Румежак О. у Новаторі 04.07-08.07

  • Розпочалася підготовка семінару «Культура безпеки праці – ефективний інструмент створення та безперервної підтримки на підприємствах умов безпечної життєдіяльності людини», що проходитиме у м. Ялта у готелі «Ялта-Інтурист» з 03.10 по 08.10.2011 р.
    Цільова аудиторія: керівники підприємств, начальники служби охорони праці, інженери з охорони праці, директори департаменту кадрів, начальники відділу кадрів. Інформація тут.
  • У середу Навчальний центр Новатор відвідали начальник Територіального управління Держгірпромнагляду у Київській області та м. Києві Румежак Олег Миколайович та начальник відділу організації державного нагляду Територіального управління Мошик Віктор Миколайович. Гостям було показано презентацію про Новатора, яку супроводжувала розповідь директора Центру Овсяннікова Федора Олександровича про те, що Новатор 2002 року – це два кабінети, три співробітники, один телефон-факс, орендовані класи та викладачі, які залучаються з боку. Новатор сьогодні – це одинадцять штатних викладачів та понад сто позаштатників, сотні власних квадратних метрів аудиторій, тридцять співробітників та півсотні різних напрямів діяльності (www.ucnovator.kiev.ua).
    На зустрічі з гостями були присутні заступник директора – начальник відділу комп'ютерного навчання з охорони праці Потапова Світлана Миколаївна та начальник відділу маркетингу Приходька Тетяна Олександрівна, які розповіли про діяльність своїх відділів, а також  викладачі Гречка Сергій Петрович, Чернишенко В'ячеслав Михайлович, Олійник Анатолій Миколайович, Гримович Юрій Васильович, Роголь Галина Леонідівна.
    Викладачі, кожен з яких читає п'ять-шість і більше предметів (і читають на найвищому рівні, смію Вас запевнити, про що свідчать анкети слухачів та педагогічний досвід керівників Новатора – у Овсяннікова Ф.А. – п'ятнадцять років педстажу, у заступника директора Лях Є.Н.- всі двадцять п'ять), розповіли про свою педагогічну майстерність, показали презентації та матеріальну базу – поурочні плани занять, ноутбуки, мультимедійні проектори, з якими вони виїжджають на заняття та які допомагають нашим педагогам розкрити перед слухачами матеріал у повному обсязі, змушують слухачів бути активними, а отже, небайдужими до матеріалу, що викладається. Наші викладачі – це наш золотий фонд! Таких немає в жодному Центрі!
  • Завдяки Костянтину Кравчуну познайомились із компанією UCT. Поле її діяльності – допомога клієнтам у використанні різних можливостей Інтернету для успішного продажу їхніх товарів, послуг, ідей, а також просування суспільно-політичних та соціальних проектів. У цій компанії зам.директором працює Олександр Миколайович Зубрій (azubr.com.ua). Він автор книг: «Спільна гра, або Записки про антикризовий менеджмент», «Працевлаштування: по обидва боки прилавка», «Як правильно замовити та покращити сайт», «Чесний обмін, або як швидко підготувати менеджера з продажу товарів, послуг, реклами» . Як людина Олександр Миколайович справив незабутнє враження, а як коуч – пекуче бажання відвідати його тренінги, семінари, конспекти лекцій якого – це і є книги, назви яких ми привели вище. Дякую Всевишньому за те, що він дає нам зустрічі з неординарними професіоналами, які пристрасно сповідують свою науку – справа свого життя! ДЯКУЮ!!!
  • Цього тижня у навчальному центрі Новаторі був ще один почесний гість – заступник Головного державного інспектора України з енергетичного нагляду Гушля Анатолій Миколайович. Бесіда з викладачами Роголя Г.Л., Гримович Ю.В., Крилова Г.К. – це була розмова професіоналів, яка тривала понад дві години.