Крим чекає на учасників третього семінару фахівців з охорони праці

КРИМ З НЕТЕРПІННЯМ ЧЕКАЄ НА ПРИБУТТЯ УЧАСНИКІВ ТРЕТЬОГО СЕМІНАРУ ФАХІВЦІВ З ОХОРОНИ ПРАЦІ

Другого жовтня 2012 року відкриється Третій семінар фахівців з охорони праці «Охорона праці як складова соціальної відповідальності відповідно до міжнародного стандарту SA 8000» у курортному комплексі «Ripario Hotel Group», який розташувався серед неповторної, буйної та шикарної природи Криму. Семінар організовує Навчальний центр «Новатор» (м.Київ) – сайт http://www.ucnovator.kiev.ua. На сайті http://www.ucnovator.kiev.ua Ви можете щодня читати звіти про захід з охорони праці.

Після ремонту будівлю та номери курортного комплексу набули європейського вигляду, всі поверхи обслуговує отісовський ліфт. А кілька років тому скрипучий ліфт ходив лише на п'ятий поверх, де проживали відпочиваючі однієї з фірм, яка відремонтувала та обслуговувала цей самий ліфт.

третий семинар в крыму специалистов по охране труда

На ресепшені, який перенесли сюди із сусіднього корпусу, привітні дівчата з нетерпінням чекають на приїзд учасників третього семінару фахівців з охорони праці.

 

На першому поверсі з'явився ресторан, у якому смачно готують та привітно приймають. Раніше всі відпочиваючі ходили в сусідню будівлю, де стояли, вистоявши перед цим величезну чергу з розжарених південним сонцем курортників, охолодити яких не в змозі було кілька стельових вентиляторів.

третий семинар в крыму специалистов по охране труда

На спеціалістів з охорони праці очікують чудовий конференц-зал з кліматконтролем, а після занять – пляж, море та сонце!

третий семинар в крыму специалистов по охране трудатретий семинар в крыму специалистов по охране труда

І ще одне нововведення. На всій території курортного комплексу обслуговування в ресторанах, кафе, на пляжі проводиться тільки через безготівковий розрахунок, навіщо на ресепшені потрібно оформити спеціальну картку.

Відмінний настрій та нові горизонти знань чекають на Вас,
інженерів, які стоять на варті охорони праці!