Курс охорони праці англійською мовою 14.06-17.06

  • Тиждень був коротким, але досить насиченим на рядові щоденні, так звані «рутинні» події.
  • Навчальний центр “Новатор” підписав довгостроковий договір з однієї з іноземних фірм, частина співробітників якої є нерезидентами України, тобто. іноземними громадянами Два роки тому була перша проба – навчили з охорони праці невелику групу іноземних співробітників цієї фірми. Було досить складно: презентація та методичка лише російською мовою, немає перекладача, багато питань з обох боків. Сьогодні все набагато простіше: викладач навчального центру "Новатор" Роголь Галина Леонідівна з перекладачем Поляковим Олександром (це хобі нашого менеджера відділу продажу) цілком кваліфіковано та доступно у тандемі читають курс охорони праці англійською мовою. (До речі, Сашко – дуже цікава людина, треба буде розповісти про неї на цій сторінці. Галина Леонідівна – це взагалі багатий матеріал для журналіста. Ідея!!! Потроху знайомитимемо Вас з нашими співробітниками, адже в Новаторі працюють тільки непересічні особистості і жоден працівник не схожий на іншого - я маю на увазі не зовнішні дані.Все, вирішено, розповідатимемо не тільки про події, що відбулися в навчальному центрі "Новатор", але і про найдорожче, що є в Новаторі - про наших співробітників. наші дорогі друзі – клієнти та замовники, Ви для нас не менш цінні, тому – ідея номер два: розповідати про Вас, наших дорогих клієнтів та замовників. інтерв'ю на цій сторінці Ой, відволіклися від теми, але, погодьтеся, відволіклися з користю.Ось однією з наших послуг є навчання з курсу охорони праці англійською мовою. яку використовує Галина Леонідівна, складена англійською мовою, а Олександр так перейнявся охороною праці, що коли іноземці ставлять питання, Саша, не перекладаючи, відразу відповідає їм зі знанням справи. Молодці! Залишилося лише подумати керівництву про видання нової методики – короткий курс лекцій з охорони праці англійською мовою. А чому б і ні! До речі, цього ж тижня в індивідуальному порядку пройшов подібний англомовний курс генеральний директор (англієць) однієї з великих фірм і залишився задоволеним, про що свідчить анкета, заповнена ним після закінчення занять. Анкетування слухачів – обов'язковий атрибут навчання у навчальному центрі “Новатор”. Це допомагає виявити нам позитивні моменти (і посилити їх) та недоліки (і направити всі сили на їхнє викорінення). Знову ж таки, ось ще одна тема для наступних випусків для друзів навчального центру “Новатор”!
  • Завершилася тримісячна епопея зі стільцями. В Епіцентрі на Софіївській Борщагівці погодились прийняти бракований товар. В іншому Епіцентрі було виписано рахунок на такі ж, але без наклейок, стільці. І зробили «ченч» – до одного Епіцентру відвезли браковані, з іншого Епіцентру привезли новенькі, красиві, без шлюбу та наклейок стільці. Шановні слухачі аудиторії №3, пам'ятайте, якими працями були завойовані зручні та немажні Вас стільці, на яких Ви сидите!!! Знання, отримані на цих стільцях, повинні засвоюватися міцно і назавжди, як той вічний та незмивний клейстер на повернутих до Епіцентру стільцях!
  • Благодійність навчального центру "Новатор". Відвезли 500 штук кульок для сухого басейну, які були подаровані маленьким вихованцям дошкільного закладу № 10 м. Шостки Сумської обл. Так вийшло, що на момент отримання сухого басейну на складі забракло цих 500 кульок. Але немає зла без добра, а добра без зла. Фірма ТОВ "Аіва Спорт Сервіс" як компенсація за завдані незручності піднесла в подарунок дітям м'які пуфик, кубик і мат для занять фізкультурою, за що велике їй спасибі і від дітей, і від адміністрації дитячого садка!

До наступного тижня, дорогі друзі навчального центру "Новатор"!