Нагородження Учбового центру “Новатор”, директора та кращого співробітника від Міжнародного економічного рейтингу

Нагородження Учбового центру “Новатор”, директора та кращого співробітника нагородами від Міжнародного економічного рейтингу «Ліга Кращих».

Учбовий центр «Новатор» за результатами Міжнародного економічного рейтингу «Ліга Кращих» за 2013 рік отримав статус-нагороду «Підприємство року 2013» , директор УЦ «Новатор» Овсянніков П.О. - сертифікат міжнародного зразка «Керівник року України 2013», а начальник відділу документації Вознюк О.С. - сертифікат “Працівник року”.

Серед 3540000 компаній, взятих до ранжування за КВЕД 85.32 (Професійно-технічна освіта), Учбовий центр «Новатор» посів 8 місце в Україні за 2013 рік і увійшов у категорію «АА» (вищий рівень надійності) серед підприємств з КВЕД 85.32 (Професійно-технічна освіта).

Почесні нагороди рейтингу було вручено в урочистій атмосфері в офісі Учбового центру «Новатор». Ця значуща та приємна подія створила відчуття свята для всіх працівників центру «Новатор».

Директор Учбового центру “Новатор” Овсянніков П.О.: “Ця чергова победа стимулює Учбовий центр “Новатор” до досягнення великих успіхів у роботі у 2014 р.”

PS З 2013 року система рейтингування підпорядковується чітким правилам Міжнародної організації International Rating Association (Гонконг). Методичні розробки для категорії «АА» (вищий рівень надійності) вимагають не менше 5 підтверджених критеріїв для оцінки. Критерії охоплюють різні сфери діяльності підприємства та надають можливість дати чітку оцінку роботи за звітний період для партнерів з ринку та іноземних інвесторів. По-друге, інформація для аналізу надходити з органів державної статистики та подається туди у вигляді обов'язкової звітності самими учасниками рейтингу, що виключає можливість роботи з некоректними даними.