Семінар у Криму фахівців з охорони праці: день 1 та 2

Підготовчий етап до семінару фахівців з охорони праці «Охорона праці як складова соціальної відповідальності відповідно до міжнародного стандарту SA 8000» розпочався 1 жовтня з зустрічі учасників на Центральному залізничному вокзалі Києва. Тут зустрілися активно співпрацюючі з Навчальним центром «Новатор» представники різних підприємств та організацій.

Як старі добрі друзі були раді бачити один одного представники компаній ПрАТ «Київстар» та ПрАТ «МТС Україна», ТОВ «УкрГлас» та ТОВ «Леруа Марлен Україна», ТОВ «Столичні будтехнології» та ТОВ «Кнауф Гіпс Київ» та ін.

Третій рік поспіль беруть участь у семінарі спеціалісти з охорони праці Бочарова Л.Т., Петренко П.Г., Вольська О.В., Сидоренко Ю.В., Чирка В.Г. Усі вони з радістю зустріли новачків минулих виїзних семінарів, організованих УЦ «Новатор».

Спілкування учасників почалося ще в поїзді та продовжилося шляхом з Сімферополя до Ялти. Швидко влилися до колективу фахівці з охорони праці Мінько О.О. (ТОВ «НОВУС»), Трапезнікова О.В. (ТОВ "Глобал Білги"), Пономаренко Ю.В. (ТОВ "Метінвест").

Вперше приєдналися до семінару представники Криворізької міської організації ПМГУ Кучер А.В., ТОВ «Куб-Газ» Сабельникова В.І. та Решетняк К.В., Центральної лабораторії з аналізу якості лікарських препаратів Маркін А.А. та Кузьменко Л.С., Центрального комітету профспілок металургів та гірників України Білик В.І.

Сімферополь зустрів учасників чудовою сонячною погодою! Натхненні, радісні та веселі усі вирушили до Ялти для проведення семінару…

>>>

У Ялті учасників семінару вже зустрічала заступник директора Навчального центру «Новатор» Лях Олена Миколаївна, яка заздалегідь продумала та організувала розміщення кожного у комфортабельних номерах готелю «Ripario Hotel Group».

>>

Семінар проходить у чудово обладнаному конференц-залі «Modern». Відкрила семінар Лях О.М., яка презентувала всіх учасників.

Перший день роботи було присвячено питанням підвищення кваліфікації та сертифікації персоналу, про що з натхненням говорила керівник центру навчання українського представництва німецької компанії ТЮФ Рейнланд, провідний аудитор Кравчук Ольга Львівна. Вона презентувала діяльність компанії та акцентувала увагу аудиторії на важливості системної роботи та підвищенні відповідальності за виконувану роботу.

>>>