Семінар в Австрії “Міжнародний досвід у системному управлінні охороною праці. Ризик-менеджмент”

Учбовий центр «Новатор» пропонує взяти участь в унікальному семінари «Міжнародний досвід у системному управлінні охороною праці. Ризик-менеджмент». На семінарі будуть розглянуті питання системного управління охороною праці з урахуванням вимог міжнародних стандартів з систем менеджменту, використання та вмілого інтегрування принципів ризик-менеджменту в діючу систему управління.

Семінар проводитиметься в Австрії на базі міжнародного органу з сертифікації Quality Austria – партнера компанії «Новатор» 21-23 грудня 2015 року.

Спікер семінару – пан Екехард Бауер – віце-президент міжнародного органу з сертифікації Quality Austria, міжнародний експерт з питань розвитку та безперервності бізнесу, якості, ризик-менеджменту та охорони праці, аудитор, викладач.

В рамках семінару планується відвідання провідних австрійських підприємств та організацій з метою ознайомлення з успішною діючою системою управління: Technosert Electronic GmbH – двічі лауреата австрійської державної премії з якості, VOEST Alpine Stahl, Honeder Großbäckerei та інших.

Семінар проходитиме у конференц-залі затишного готелю «Hubertus» у Фрайштадті.

Вартість участі у семінарі складає 17280 грн. (розміщення у готелі у 2-місному номері). У вартість семінару входять навчання, навчальні матеріали, сертифікат міжнародного зразка, проживання, 3-разове харчування, кава-паузі, проїзд з Києва до місця навчання в Австрії, внутрішні переїзди в межах Австрії для відвідання підприємств.

Воспользуйтесь цією унікальною нагодою, щоб отримати на семінарі знання та практичний досвід з питань системного управління охороною праці з урахуванням вимог міжнародних стандартів з систем менеджменту, використання та вмілого інтегрування принципів ризик-менеджменту в діючу систему управління охороною праці, ознайомитися з діяльністю міжнародного органу з сертифікації зсередини, побачити Австрію.

ПРОГРАМА семінару «Міжнародний досвід у системному управлінні охороною праці. Ризик-менеджмент»

 

Час проведення зайняти

Тема зайняти

Доповідач

21.12.2015 нар.

09.00 – 12.30
  • Привітання учасників семінару
  • Представлення програми семінару
  • Інтерактивне знайомство учасників семінару
  • Очікування учасників семінару
  • Нормативно-правові вимоги у сфері охорони праці Європейського Союзу та Австрії як члена ЄС
  • Державна підтримка у сфері охорони праці

Екехард Бауєр

Лях Є.М.

12.30 – 13.30Обід
13.30 – 17.00Відвідання компанії Wozabal Management GmbH – найбільшого та найсучаснішого підприємства у своїй галузі, з впровадженою та сертифікованою інтегрованою системою менеджменту у відповідності до міжнародних стандартів ISO9001/14001/18001/50001.

Інформація про компанію – див. посилання

www.wozabal.com

(підприємство надає послуги з чищення, прання та санобробці текстилю, якими користуються медичні установи, пансіонати та будинки престарілих, готелі, промислові підприємства)

Екехард Бауєр

Данько Н.І.

22.12.2015 нар.

09.00 – 12.30
  • Вимоги міжнародних стандартів ISO9001/ISO14001/BS OHSAS 187001/SCC/SCP/…. до організації охорони праці на підприємстві

Екехард Бауєр

Данько Н.І.

12.30 – 13.30Обід
13.30 – 17.00Відвідання компанії Technoser Electronic GmbH

– підприємства, двічі відзначеного державною премією з якості Австрії, з впровадженою та сертифікованою інтегрованою системою менеджменту відповідно до міжнародних стандартів ISO9001/14001.

Інформація про компанію – див. посилання

www.technosert.com

(підприємство займається проектуванням, модифікацією, виробництвом, ремонтом та технічним обслуговуванням електронної техніки та вимірювальних приладів)

Екехард Бауєр

Данько Н.І.

23.12.2015 нар.

09.00 – 12.30
  • Навчання та тренінги з питань охорони праці та ризик-менеджменту

Екехард Бауєр

Данько Н.І.

12.30 – 13.30Обід
13.30 – 17.00
  • Програма-сюрприз
  • Закриття семінару
  • Відповіді на відкриті питання
  • Зворотній зв'язок

Екехард Бауєр

Данько Н.І.

Учбовий центр «Новатор» може сприяти отримання візи для учасників семінару (отримання запрошення, документальний супровід під час отримання візи) за окрему плату.

Алгоритм отримання візи учасником семінару

АНКЕТА для отримання запрошення на візу

Пам'ятка про порядок оформлення віз