Тренінг «Гасіння вогнища пожежі первинними засобами пожежогасіння»

Пожежна безпека повинна забезпечуватися шляхом проведення організаційних, технічних та інших заходів, спрямованих на попередження пожеж, забезпечення безпеки людей, зниження можливих втрат майна і зменшення негативних екологічних наслідків у разі їх виникнення, створення умов для швидкого виклику пожежних підрозділів та успішного гасіння пожеж.

Пропонуємо Вам і Вашим співробітникам тренінг з використанням сучасних психологічних і практичних методів навчання на тему:

«Гасіння вогнища пожежі первинними засобами пожежогасіння».

Аналіз причин масової загибелі людей в офісних і торгових приміщеннях показав, що причиною цього в більшості випадків є непідготовленість персоналу до дій під час пожежі. Кількість жертв на деяких пожежах в офісних центрах, театрах, універмагах і інших громадських будівлях досягла сотні людей.

Одним зі «слабких місць» є незадовільне знання порядку приведення в дію вогнегасників. Тому в кожній сімнадцятій пожежі вогнегасники не використовувалися для локалізації і ліквідації на початковій стадії розвитку пожежі, і як наслідок пожежі набували швидкого розвитку та наступали економічні втрати, гинули люди.

В теоретичній частині тренінгу ви узнаєте про основні причини пожеж, про умови виникнення горіння, про дії у разі виникнення пожежі та про первинні засоби пожежогасіння.

На початку практики вас проінструктують і ознайомлять з особливостями роботи з вогнегасниками. Потім вам запропонують практичне гасіння осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння.

Ціна – договірна (в залежності від наявності слухачів).

Місце проведення – на території замовника, Навчального центру або на полігоні.