Третій день семінару

3 жовтня 2012 року у Ялті продовжив роботу Третій семінар «Охорона праці як складова частина соціальної відповідальності відповідно до міжнародного стандарту SA 8000» для спеціалістів з охорони праці та керівників підприємств, зацікавлених у підтримці безпечних, соціально орієнтованих умов роботи. Семінар організував Навчальний центр «Новатор» .

Свій виступ перед учасниками семінару продовжила представник компанії ТЮФ Рейнланд Україна Кравчук Ольга Львівна. Темою виступу були вимоги міжнародного стандарту соціальної відповідальності SA 8000:2008. Ці вимоги спрямовані на забезпечення привабливості найму на роботу, покращення умов праці співробітників та підвищення їх життєвого рівня. Компанії, у яких менеджмент здійснюється відповідно до вимог SA 8000, мають конкурентну перевагу, що полягає у високій мотивації персоналу, що, своєю чергою, дозволяє ефективно забезпечувати досягнення поставлених цілей.

Аудиторія уважно поставилася до цього питання, порівнюючи вимоги стандарту з українським законодавством. Бурхливе обговорення викликали питання використання дитячої праці та реалізації положень щодо охорони праці та відповідальності керівника.

Кожен учасник семінару зможе використати отриману інформацію у своїй практичній роботі, реалізації нових проектів.

Незважаючи на надану можливість під час перерви випити чашку кави у затишних куточках готелю, обговорення питань продовжилося.

Після кави-паузи заступник директора УЦ «Новатор» Лях Олена Миколаївна розповіла про останні досягнення та нові напрямки діяльності Навчального центру.

Обмін думками продовжився і після закінчення засідання під час роботи секцій з різних напрямів діяльності підприємств.

Семінар у Криму фахівців з охорони праці: день 1 та 2 (читати)