Міжнародна нагорода “Лаври Слави”. Нагорода “Краще підприємство України”

Науково-експертна рада Міжнародної іміджевої програми “Лідери ХХІ століття” висунула кантидатуру директора Учбового центру «Новатор» Овсянникова Ф.О. на здобуття Міжнародної нагороди “Лаври Слави”, а Учбовий центр “Новатор”представила до нагороди “Краще підприємство України” (з врученням керівнику нагрудного ордену “Кращий керівник України”)

Високий особистий авторитет, плідне та ефективне керування підприємством, соціально спрямована позиція директора Учбового центру “Новатор” Овсянникова Федора Олександровича надали можливість Науково-експертній раді Міжнародної іміджевої програми «Лідери ХХІ століття» висунути його кандидатуру на здобуття Міжнародної нагороди «Лаври Слави». Ця Міжнародна нагорода відзначає високу професійну, управлінську майстерність та активну участь у громадському житті.

Експертна рада Міжнародної іміджевої програми «Лідери XXI століття» високо оцінила діяльність очолюваного Овсянниковим Ф.О. колективу і прийняла рішення представити Учбовий центр «Новатор» до нагороди «Краще підприємство України» (з правом маркування продукції та ділової документації відповідною символікою та врученням керівнику нагрудного ордену «Кращий керівник України»). Цією престижною нагородою відмічаються підприємства та їх колективи з метою формування реєстру лідируючих компаній нашої країни з позицій показників прибутковості, динамічності розвитку підприємства в економіці відповідної галузі.

Присудження громадської нагороди є визначною подією не тільки для самої особистості, але й для її оточення, сприяє підняттю працездатності колективу, є гідною оцінкою професійних та особистих якостей людини.

Важко переоцінити напружені зусилля особисто Ваші та очолюваного Вами колективу щодо формування українського ринку конкурентоспроможних товарів та послуг. Ми вважаємо, що саме такі компанії, як Ваша, які незмінно орієнтовані на інтереси споживачів і представляють на українському ринку продукцію та послуги бездоганної якості, стимулюють інші вітчизняні компанії в боротьбі за якість та впливають на конкурентоспроможність України в цілому”, – зазначив у листі генеральний директор Генеральної дирекції Міжнародної громадської організації Асамблея ділових кіл Саввов А.І.

Церемонія вшанування трудових досягнень ведучих підприємств та їх керівників Міжнародними та Національними нагородами передбачена програмою Великого Різдвяного балу, який цього року відбудеться 24 грудня у Палаці мистецтв «Український дім». Цей захід – традиційно підтриманий Спілкою Акціонерів України, Спілкою фахівців-експертів з якості, Асамблеєю ділових кіл та іншими впливовими громадськими організаціями – символізує собою вінець багатомісячних зусиль мільйонів людей з виробництва вітчизняної продукції бездоганної якості та надання конкурентоспроможних послуг європейського рівня.