Цивільний захист (навчання)

Згідно з ст.40 п.1 Кодексу Цивільного Захисту України навчання працюючого населення діям у надзвичайних ситуаціях є обов’язковим і здійснюється в робочий час за рахунок коштів роботодавця за програмами підготовки населення діям у надзвичайних ситуаціях.

Учбовий центр “Новатор” пропонує НАВЧАННЯ З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ.

Навчання з питань цивільного захисту в Учбовому центрі «Новатор» проводиться за програмою загальної підготовки робітників підприємства до дій у надзвичайних ситуаціях, яка погоджена з Державною службою України з надзвичайних ситуацій (лист від 02.11.2015 вих. № 26-15957/261).

Згідно з Постановою КМУ №444 від 26.06.2013 року навчання з питань ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ здійснюється безпосередньо на підприємстві, в установі та організації згідно з програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.

Напрямки навчання з питань ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ

 

  • Проведення інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуаціях на основі вимог нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту.
  • Навчання за програмою загальної підготовки працівників підприємств, установ та організацій;
  • Практичні тренінги з порядку дії у надзвичайних ситуаціях на робочому місці за індивідуальними програмами (евакуація, пожежогасіння, долікарська допомога).

ЗАЯВКА