Підприємство року 2011 р. 25.11

За офіційними даними Державного комітету статистики України та відповідно до EUROPEAN STANDART RATING (Європейський стандарт рейтингування) проведено ранжування економічних показників та динаміки серед 350000 суб'єктів господарювання України. З кожної галузі підприємства-лідери потрапляють до “Ліги Найкращих” 2011 року. Саме ці компанії мають ексклюзивне право називатися Лідерами у своєму виді економічної діяльності та отримати статус “ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2011”.

Станом на 2011 р. Навчальний центр “Новатор” переміг конкурентів у групі “малі підприємства” (чисельність офіційно працюючих до 50 чол.) та посів “6” місце у рейтингу згідно з профільним КВЕД “80.42.0” – “Освіта дорослих та інші види освіти” за підсумками останніх двох років серед підприємств усіх форм власності.
Економічні досягнення Навчального центру “Новатор” є ознакою високого професіоналізму керівника підприємства та всього трудового колективу, що підтверджено економічними фактами рейтингу.

Заступнику директора Навчального центру “Новатор” Лях Олені Миколаївні вручено заслужену відзнаку – Орден “ХРЕСТ ПОШТА УКРАЇНИ” та Сертифікат “КЕРІВНИК РОКУ УКРАЇНИ 2011”, головному бухгалтеру Андрієнко Галині Петрівні – Сертифікат “ ПІДПРИЄМСТВО РОКУ 2011” з відповідним Сертифікатом Лідера економіки України.

Вручення відбулося 25.11.2011 р. в урочистій обстановці у колективі.