Семінар у ЗАКАРПАТТІ

Навчальний центр "Новатор" запрошує на ЧЕТВЕРТИЙ ТРАДИЦІЙНИЙ ЩОРІЧНИЙ СЕМІНАР спеціалістів з охорони праці.

Тема семінару: «МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ РИЗИКІВ. Алгоритм розслідування нещасного випадку на виробництві».

На семінарі буде розглянуто питання методики визначення ризиків на підприємствах різного виду економічної діяльності, кількісної оцінки ступеня ризику та можливих наслідків. Також буде розглянуто алгоритм організації та проведення розслідування нещасного випадку на виробництві відповідно до чинного «Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві».

Аудиторія семінару  керівники підприємств, фахівці з ОП та фахівці кадрових служб

Спікери семінару: представники Держгірпромнагляду, Фонду соціального страхування від нещасних випадків на підприємстві та професійних захворювань України, викладачі Навчального центру “Новатор”

Дата проведення семінару: з 23 вересня до 28 вересня 2013 р.

Місце проведення семінару: Курортний готель «Квелі Поляна» («Квелі» – з австрійського «джерело», «джерело») знаходиться на висоті 340 метрів над рівнем моря у с.Поляна Свалявського району Закарпатської області.

Село Поляна – відомий бальнеологічний курорт (безліч джерел мінеральних вод). Поляна розташована у невеликій долині, яку з усіх боків оточують гори з лісами, що робить її екологічним курортом.

Сьогодні Поляна – один із найвідоміших європейських курортів із цілорічний лікуванням. Ефект бальнеологічного лікування посилює прекрасна природа Карпат, чисте гірське повітря, м'який клімат, заспокійлива обстановка, тиша та спокій.

У кожному номері є кабельне телебачення, телефон, міні-бар, шафа-купе, гаряча та холодна вода постійно, газове та дров'яне опалення, халати, капці, у ванних кімнатах набори гігієни, фени. У готелі є ресторан і бар, басейн (ширина – 5 м, довжина – 15 м), сауна, бювет з мінеральними водами, інтернет-зони WI-FI (конференц-зал, бар), стоянка для автомобіля під відеоспостереженням.

Послуги в готелі, що оплачуються додатково: бар, російська лазня, чан Офуро, гідромасаж, ручний масаж, послуги косметолога, тенісний корт, прачка.

Вартість участі у семінарі: від 3960 грн. (єдиний податок) чи 4302 грн. (з ПДВ)

У вартість семінару входить: трансфер (Київ – готель Квеле Поляна – Київ), навчання, проживання, харчування, культурна програма.

Під час проведення семінару Ви:

  1. Живете, харчуєтеся в екологічно чистому куточку Закарпаття.
  2. Слухаєте справжніх професіоналів у галузі охорони праці.
  3. Заводьте нових друзів, обмінюєтеся досвідом.

Заявка на участь у семінарі (завантажити)

Семінар 2012 року (Стаття + фото)

Семінар 2011 року (Фото)

Семінар 2010 року (Стаття)

Фільм "Семінар, Ялта 2012". Режисер – Капленко С.В.