Семінар “Методика визначення ризиків. Ризик-менеджмент” м.Київ

НЕБЕЗПЕКА має потенційний, тобто скрытий характер. В організації НЕОБХІДНО ПОСТІЙНО ВИЗНАЧАТИ ЗАГРОЗИ ДЛЯ працюючих та проводити відповідні профілактичні заходи щодо їх попередження.

Учбовий центр “Новатор” запрошує на СЕМІНАР «МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ РИЗИКІВ. РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ», що є аналогом однієї з тем 4-ого щорічного семінару для спеціалістів з охорони праці, який проходив у Закарпатті (Свалявський р-н., с. Поляна) 23-28.09.2013 р.

На семінарі «МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ РИЗИКІВ. РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ» будуть розглянуті питання методики визначення ризиків для підприємств різних видів діяльності, кількісна оцінка ступеня ризику та можливих наслідків.

Цільова аудиторія: керівники підприємств, керівники та спеціалісти служб охорони праці, департаменту кадрів тощо.

Спікер семінару «МЕТОДИКА ВИЗНАЧЕННЯ РИЗИКІВ. РИЗИК-МЕНЕДЖМЕНТ» – Цопа Віталій Андрійович (доктор тех. наук., професор Міжнародного інституту менеджменту, спеціаліст з розвитку систем менеджменту підприємств і організацій відповідно до міжнародних стандартів ISO. Має міжнародну кваліфікацію аудитора та викладача систем менеджменту відповідно до міжнародних стандартів).

Після закінчення семінару та успішної здачі іспиту Ви отримаєте сертифікат Міжнародного зразка «Specialist for Risk management and Occupational Health & Safety Management System ace. to BS OHSAS 18001:2007».

  • Місце проведення – м. Київ, вул. Строкача, 3, ауд. 3
  • Дата проведення – 4 грудня 2013р.
  • Час проведення – з 9:30 до 17:00
  • Вартість участі у семінарі – 799 грн. (без ПДВ). або 876 грн. (з ПДВ)

У вартість семінару входить: навчання, інформаційно-консультаційне обслуговування, навчальні матеріали, сертифікат міжнародного зразка TMS – TUV SUD, кава-брейк.