Тренінги «НАДВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ: ДОПОМОГИ СЕБЕ САМ!»

З 25 по 27 березня Навчальний центр «Новатор» пройшли тренінги на тему «НАДВИЧАЙНА СИТУАЦІЯ: ДОПОМОГИ СЕБЕ САМ!». Викладачі: Пушкарьова Наталія Вікторівна та Симоненко Антон Олегович. Першими навчилися співробітники нашого навчального центру та наші сусіди (жителі будинків на вулиці Т. Строкача у м.Києві).

Це не перше навчання для співробітників Навчального центру “Новатор”. Усі пройшли тренінг з надання першої долікарської допомоги та з огляду на рівень підготовки слухачів програму тренінгу вдалося скоротити до 6 годин.

Особливу увагу викладачі приділили правил поведінки в екстремальній та надзвичайній ситуації та методів евакуації. Всі слухачі отримали можливість згадати навички надання долікарської допомоги постраждалим та навчитися новим прийомам завдяки використанню робота-тренажера «ГОША-06».

"ГОША" дозволяє вправлятися у виконанні непрямого масажу серця, прекардіального удару, надання допомоги при пораненні стегнової артерії та ін.

У мирному житті навички долікарської допомоги можуть стати в нагоді при нещасному випадку: ДТП, пожежа, утоплення, електротравма. Знання з психології натовпу та навички поведінки в екстремальній ситуації можуть стати корисними навіть під час поїздки у громадському транспорті в годину пік.

Ми вчимо, як уникнути екстремальної ситуації, як вийти зі стресу і як допомогти іншим.
Хочеш змінити світ – почни з себе!

фото А.Фандєєв