Третій та четвертий дні. 9-й Всеукраїнський – 4-й Міжнародний семінар з охорони праці та промислової безпеки «УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНИМИ РИЗИКАМИ У СИСТЕМІ ОХОРОНИ ПРАЦІ. ВИМОГИ СТАНДАРТУ ISO 45001:2018»!

Пропонуємо вашій увазі

звіт про проведення

 9-го Всеукраїнського – 4-го Міжнародного семинару з 

  охорони праці та промислової безпеки

  «УПРАВЛІННЯ ПРОФЕСІЙНИМИ РИЗИКАМИ У СИСТЕМІ ОХОРОНИ ПРАЦІ. ВИМОГИ СТАНДАРТУ ISO 45001:2018»,

який відбувся з 28 по 31 серпня 2018 року в місті Одеса (готель “ОК Одеса”)

УВАГА!  Для тих, хто не зміг взяти участь у семінарі в Одесі, ми проводимо подібний семінар у Києві.  http://www.ucnovator.com.ua/аналог-9-го-всеукраїнського-4-го-міжнародного семінару

Третій день семінару  – продовження навчання для 57 представників провідних компаній та підприємств України «Вимоги стандарту ISO 45001:2018 «Системи менеджменту охорони здоров'я та безпеки праці. Вимоги та рекомендації до впровадження». Навчання за кваліфікацією «Фахівець з гігієни та безпеки праці відповідно до стандарту ISO 45001:2018». Спікером виступила Роголь Г.Л. – директор центру сертифікації систем менеджменту Групи компаній «Новатор», провідний аудитор.

Четвертий день семінару – проведення екзамену за кваліфікацією «Фахівець з гігієни та безпеки праці відповідно до стандарту ISO 45001:2018». Підведення підсумків.

Закриття семінару. Вручення сертифікатів

Серед учасників семінару були присутні талантливі фахівці з охорони праці, наприклад Панков Олександр Олександрович, посвятивши вірш усім учасникам семінару та Групі компаній Новатор. 

http://www.ucnovator.com.ua/?p=5906

Хочемо подякувати всім учасникам які взяли участь у нашому семінарі. Спасибі вам!

IMG_4020

До найближчої зустрічі на 10-му Ювілейному семінарі.

Місце зустрічі буде повідомлено пізніше.