Учбовий центр “Новатор” провів зустріч представників державних установ та громадських організацій з міжнародним експертом Екіхардом Бауером!

Встреча с международным экспертом Экихардом Бауером

       6 серпня 2015 року група компаній “Новатор”, в рамках реалізації свого міжнародного напряму діяльності, а саме сертифікації систем менеджменту на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001 TS 16949, IRIS, SA 8000, FSC та ін. від імені міжнародного органу з сертифікації Quality Austria, організував та провів на високому рівні зустріч із міжнародним експертом Екіхардом Бауером.

       Екіхард Бауєр (англ. – Eckehard Bauer) є визнаним міжнародним експертом з питань якості, охорони праці, ризик-менеджменту, систем управління охороною праці, провідним аудитором з багатьох міжнародних стандартів, а також є виконавчим віце-президентом Quality Austria.

Екіхард Бауер виконавчий віце-президент Quality Austria

       У зустрічі взяли участь керівники та фахівці Новатора, а також уповноважені представники державних установ, громадських організацій та періодичних видань, а саме: Державна служба України з питань праці хвороб України, Міністерство інфраструктури України, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України, Державна служба України з надзвичайних ситуацій, Науково-виробничий журнал “Охорона праці”, Щомісячний практичний журнал “Охорона праці та пожежна безпека”.

 

       Під час зустрічі учасники жваво ставили експерту питання, обговорили ряд питань щодо вимог австрійського законодавства щодо питань охорони праці та безпеки праці, профілактики нещасних випадків та професійних захворювань шляхом впровадження ефективних систем управління охороною праці, форматів їх сертифікації тощо. Учасники ділилися досвідом та обговорювали перспективи розвитку культури охорони праці в Україні в контексті реалізації Україною своїх зобов'язань відповідно до Угоди про асоціацію з ЄС. Усі відзначили корисність інформації для подальшої роботи у напрямку приведення національного законодавства у відповідність до європейських норм.

 

       Зустріч пройшла на високому рівні, учасники залишилися задоволеними відповідями на свої питання та не хотіли розходитися, коли вийшла година, відведена для зустрічі.

Керівники Новатора представляють ЕкспертаПредставник журналу Охорона праці задає питання
Експерт відповідає на питанняКерівник Новатора задає питання
перекладала фахівець Новатора, керівник центру сертифікації Quality Austria в україні - Данько Наталія ІванівнаДискусія в розралі
Ми готові до подальшої співпраці і хочемо бути максимально корисними разом з нашими партнерами з Quality Austria!