Четвертий день семінару у Криму

Вже 4-й день проходить у Ялті семінар, організований Навчальним центром «Новатор» – «Охорона праці як складова соціальної відповідальності відповідно до міжнародного стандарту SA 8000».

Сьогодні доповідачем виступила викладач Навчального центру "Новатор" Роголь Галина Леонідівна. Вона розповіла про вимоги до охорони праці в рамках соціальної відповідальності підприємства, висвітлила основні вимоги Конвенції МОП з охорони праці та, у зв'язку з цим, відповіла на питання щодо забезпечення функціонування СУОП на підприємстві.

У круглому столі «Пріоритет функцій безпеки. Ефективність функціональної структури «СУОТ» взяли активну участь усі присутні на засіданні. Особливо торкнулася живої теми представників Центрального комітету профспілок металургів і гірників України Білика В.І., Кучера О.В. та Кузьменко А.Я.

Завершенням ділової частини семінару стало привітання та вручення сертифікатів усім учасникам, яке провела заступник директора УЦ «Новатор» Лях О.М. Присутні оплесками вітали кожного зі своїх колег, які отримали сертифікати.

Святковий настрій ще більше зміцнився після проведення лотереї з розіграшем сувенірів, що нагадують про Ялту і семінар!

 

Третій день семінару (читати)

Семінар у Криму фахівців з охорони праці: день 1 та 2 (читати)