Епопея з Київстаром 22.08-26.08

  • Навчальний центр "Новатор" брав участь у двох тендерах щодо навчання співробітників Аеропорту "Бориспіль". Коли будуть відомі результати, обов'язково напишемо про це у Новинах.
  • Триває епопея з ПрАТ «Київстар» (нагадаємо, про це писалося у Новинах за 11.07.-15.07.2011). Ми надіслали листа на ім'я зам. директора з технічних питань Устименко О.В. І ось чергова відписка знову від начальника сектора супроводу каналів кореспонденції з клієнтами Пусєва С.С: «Приватне акціонерне товариство «Київстар» (далі — Компанія) висловлює Вам свою шану рівень радіосигналу за вказаною Вами адресою, можливе за умови фінансування проекту з Вашого боку. Оцінна вартість проекту становить 160 000,00 грн.
    У будь-якому разі, дозвольте висловити Вам благодарність за те, що Ви надаєте перевагу телекомунікаційним послугам саме нашої Компанії та запевнити, що для нас є дуже важливими всі думки та побажання наших абонентів. Зокрема ми вдячні Вам за Ваше звернення на адресу Компанії».
    Звідки пан Пусев С.С. взяв цифру 160 тисяч гривень – одному йому відомо, адже ніхто зі спеціалістів його відділу за два з половиною роки листування з Новатором не переступав порога нашого офісу, а тим паче не робив жодних вимірів. Та що вимірів, ніхто зі співробітників Київстару, які відповідають за нестабільний та нестійкий зв'язок на 25 поверсі по Строкачу, 7 не спромігся хоча б зателефонувати і в телефонній розмові прояснити суть справи. Пані Пусев С.С., та не потрібні тут такі витрати.
    На думку фахівців ПрАТ «МТС», які, до речі, і приїхали, і провели виміри, і вкотре переконалися, що їхній зв'язок, тобто. зв'язок МТС, на 25 поверсі працює безвідмовно і на найвищому рівні (і не тільки на поверсі, навіть у ліфтах, де київстарівський зв'язок геть відсутній), тож на їхню думку тут не потрібні такі великі гроші, варто лише трохи перенаправити хвилі.
    Пан Пусев С.С! Просимо звернути Вашу увагу на очевидний факт: за 2010 рік Новатор отримав та сплатив послуги Київстару в сумі, що дорівнює 30% від названої Вами суми. Тож, пан Пусев С.С., ми думаємо, що цих грошей достатньо для маленького зусилля Ваших рук, спрямованого на поворот щоглової антени в наш бік.
    До речі. Коли ми бачимо по телебаченню майже п'ятихвилинну рекламу (за неперевіреними даними одна хвилина такого рекламного ролика коштує до 10 тисяч доларів) за участю президента компанії Литовченко І.В., який проникливим голосом розповідає про те, як йому дорогий кожен клієнт (докладніше – див. рекламний ролик), хочеться запитати м. Пусева С.С.: «Чи знає пан Литовченко І.В. про двадцятидев'ятимісячні відписки своїх співробітників? Чи дивляться ці самі співробітники телевізор, коли йде рекламний ролик з м. Литовченко І.В., який запевняє, що йому дорогий кожен клієнт. Г. Пусев С.С. і все з ними, прислухайтеся, нарешті, до слів свого генерального шефа, або його слова для вас не указ???!!! Доведіть, нарешті, що «побажання Ваших абонентів» хоч щось та означають для Вас.
    За секретом скажу, емісари МТС не лише постукали в наші двері, а й не полінувалися приїхати на зустріч, провести презентацію своїх послуг та пообіцяли дуже привабливі умови для нас, абонентів Київстар, у разі переходу на зв'язок МТС, який, повторимося, на 25 поверсі працює бездоганно.
    Г.Пусєв С.С.! Відкриємо секрет. У вересні 2011 року представник Навчального Центру «Новатор» їде до міста Москви і везе до Московської штаб-квартири Компанії Київстар товстий-претовстий лист із усією марною перепискою з Вами. Якщо посміхнеться успіх, постараємося потрапити на прийом до президента Ізосімова А.В., бо пробитися до Литовченка І.В. не уявляється можливим. Його підопічні (м. Пусев С.C., м. Терехов В.А.) оберігають його спокій і не дозволяють голосу знизу досягти його вух. Ці б зусилля та на безпосередньо виконану справу!
    Що ж, боротимемося далі. Наступне звернення ми надішлемо вже до Москви.
    ВСІМ! ВСІМ! ВСІМ! Хто читає ці рядки! Якщо це у Ваших силах, допоможіть зустрітися з Литовченком І.В. або, принаймні, дайте його мобільний номер телефону. І коли ми зателефонуємо йому з офісу Новатора на 25 поверсі по Строкачу, 7 і спробуємо поговорити, то їй-богу протягом однієї хвилини м. Литовченко І.В. зрозуміє, що не всі куточки Києва підкорилися київстарівському зв'язку, і що легше побудувати сотні вишок по всій Україні, ніж навести лад зі зв'язком у себе під носом!